perjantai 3. heinäkuuta 2009

Treeniä treeniä

Parin päivän levon jälkeen kroppa alkoi olla palautunut Tahkon kisasta. Tästä viikosta piti tullakin hieman palauttelevaa treeniä sisältävä, mutta jotenkin on ollut aina hankaluuksia treenata kevyesti :)

Ajattelin pitkästä aikaa käydä nostamassa punttia vähän kovempaa. Viikon ekat punttitreenit kävin tekaisemassa Treenixillä. Treenix on Prisman rakennuksessa sijaitseva muutaman vuoden ikäinen punttisali. Siellä on aina ollut mukava henkilökunta ja firman tarjoamana tuleekin käytyä siellä aina kerran viikossa.

Tiistaina ajattelin vähän verrytellä kinttuja ja kävin juoksemassa keskustassa ja satamassa rennon 40min lenkin. Kelit oli kohdallaan ja rokin soidessa MP3-soittimesta kelpasi hölkytellä menemään.

Keskiviikkona käväisin aamusta huoltamassa näitä ainaisesti jumittavia niskoja Marin tykönä Treenixillä. Käsittelyn jälkeen olo oli kyllä loistava! Suosittelen kyllä Treenixiä kaikille liikkujille sekä treeni-, että lihashuoltomielessä. Ilta menikin rentoillessa kotosalla leffan merkeissä.

Huomasin torstaina paikallisesta lehdestä, että Platinum oli avannut 1.7 ovensa uusissa toimitiloissa. Kävin tsekkaamassa iltasella uudet Platinumin tilat ja siellähän alkoi kamat pikkuhiljaa olemaan oikeilla paikoillaan. Pientä pintaremonttia ja paikasta tulee varmasti mukava. Vanhaan autoliikkeeseen rakennetussa kuntosalissa luonnonvaloa tosiaan riittää, koska ikkunoita on enemmän kuin tarpeeksi. Romppeet ovat samat kuin edellisessäkin paikassa, joten hyvillä kamoilla saa treenata. Todella lämpimät kelit teki ilmasta sisätiloissa vähän seisovan ja sai kyllä hyvän hien pintaan! Isojen avoinna olevien ovien luona oli mukava käydä haukkaamassa happea aina sarjojen välissä.

Uusi Platinum

Perjantaina alkoikin olla jo kytö fillarilenkille, joten töistä päästyäni ajattelin karistella työasiat mielestäni maastolenkillä. Suuntasin Kivisalmen suuntaan ja sieltähän löytyikin uutta polkua niin maan pirusti. Aivan loistava polku kiemurteli Finnforestin toimipisteen läheisyydessä jyrkässä maastossa ja reidet sai hyvää jumppaa! Talven ja alkukesän fillarilenkit on ollutkin enemmän pitkää matkaa varten treenausta eli melko "diesel-meinigillä" on menty tasaista vauhtia. Tänään lenkki oli enemmän intrervallityylinen ja tein kovia vetoja vaihtelevassa maastossa. Suunto Vector lokikirjatiedot lenkistä näyttää tältä:

Päiväys: 3.7.2009
Nousua: 160m (+2m/min)
Laskua: 160m (-2m/min)
Kierroksia: 0
Kesto: 1h 7min

Kotiin päästyäni isä soittelikin ja kysyi olinko tietoinen Lappeenrannassa tapahtuneesta tiedoituksesta? Karhu oli purrut naislenkkeilijää Kasukkala-Sunila alueella! Enpä ollut kuullut ja onneksi tuli lähdettyä lenkille toiselle puolelle kaupunkia. Eipä ole varmaan kovinkaan miellyttävä kokemus joutua nallen kanssa hammashippasille. Tapauksen naishenkilöllä ei ole onneksi hengenvaaraa, vaikka vammat sairaalahoitoa vaativatkin.

Työkaluna B1 Hornet +

Eggbeaterit

Kivisalmen metsiköstä löytyi pirun jyrkkää polkua!

Lappeenrannan metsissä lenkkeilystä tekee mielenkiintoista se, että noita sodanajan poteroita sun muita voi bongailla sieltä täältä. Kuvassa jokin vanha rakennelma Voisalmen suunnalta.

Lenkin lopuksi tein vielä pienimuotoisen tempotreenin, koska tuo tasaisella maalla vauhdin ylläpitäminen on aina ollut se heikoin puoli. Olen ehkä liian orjallisesti noudattanut sanontaa "Osta maastopyörä niin et tarvitse katua". ;)

Tänään vielä luvassa punttitreenit ja lopun viikonlopun voisikin keräillä voimia uuden viikon haasteille!


Ei kommentteja: