sunnuntai 9. elokuuta 2009

Rokkikukko

Noniin, vihdoin ja viimein sain KuopioRockin kuvat julkaistua. Ensin kuitenkin muutama rivi itse tapahtumasta. Jos haluat skipata turhat löpinät, niin linkin kuviin löydät jutun lopusta.

--------

Kuopion Vänärillä pidetyssä RockCockissa oli taas mukavasti korvia "hellivää" meteliä. Porukkaa oli valunut paikalla mukavasti, mutta kuitenkin tilaa liikkua jäi tarpeeksi. Sonisphereen verrattuna järjestelyt oli kyllä paljon paremmat. Olutta ja ruokaa sai parissa minuutissa eikä vasta 1,5h jonottamisen jälkeen. Ruokapisteet olivat yksityisten pitämiä, jotka takasivat täyttävät ja hyvät annokset! Ehdottomasti parhaaksi festarisapuskaksi meni kanapaella, jossa ei turhia oltu lihan määrässä säästelty! Mmmmm...

Ok, mutta sitten itse rokkeihin. Sisään tullessa kauemmalla lavalla soitti Parkkosen Pete, jota kuunneltiin siinä jonotellessa alueelle. Sisäänpäästyämme mentiin katsomaan ekaksi Tarotin keikkaa. Katseltiin siinä jokunen veto ja sitten siirryttiin lähemmäksi Voicen lavaa, jossa seuraavana vuorossa oli Amorphis. Kyseinen orkesteri veti kyllä festareiden parhaan setin ja päästiin jopa lavan tuntumaan katselemaan. Vesisade se kuitenkin yllätti ja piti pistää kamera reppuun ja kiskaista muovia niskaan.

Amorphisin jälkeen Poisonblack heitti viimeisen keikkansa vähään aikaan, koska porukalla on tarkoitus keskittyä uuden levyn tekoon. Hyvä setti kaikinpuolin! Mentiin paikalle jo hyvissä ajoin ja päästiinkin suht lähelle lavaa. Sari sai lisäksi poimittua hyppysiinsä basistin plektran, joka se nakkasi yleisöön. :)

Lopuksi katsottiin vielä Sonata Arctica, joka oli myös mainio livenä. Pimeä ilta ja huono katselu paikka takasivat sen, ettei budjettiluokan sigmalla enää saanut järkevää kuvaa keikasta. Sitten ilta alkoikin olla jo paketissa ja lähdettiin kotia kohti.

Festareilla oli myös soittamassa hyvän ystäväni bändi Bone5, jota ei harmittavasti päästy perjantaina katsomaan. Kannattaa käydä tutustumassa sällien Myspace-sivuun --> www.myspace.com/bone5band

RockCock 2009 Kuvagalleria


Ei kommentteja: