keskiviikko 9. joulukuuta 2009

Photographie & Portfolio

Kävin läpi vielä noita Pariisin reissun kuvia, koska nyt on lähipäivinä ollut sellainen fiilis, että sinne olisi päästävä takaisin :) Kaupungissa on vielä niin paljon nähtävää, tutkittavaa, koettavaa ja kuvattavaa, että sellainen viikon reissu kelpaisi oikein mainiosti. Tosin ei nyt taida taloustilanne antaa moiseen periksi. Onneksi on sentään reilut 1200 kuvaa tallessa edellisestä käynnistä joiden avulle sinne voi taas tehdä aikamatkaa.



Pariisilaispoika istua nakotti kirjansa kanssa Montparnassen metroaseman liepeillä ja katseli vieressä ollutta karusellia.


Tässä olimme juuri jääneet pois metrosta Bir-Hakeimin pysäkille. Oli iltapäivä ja asemalla normaali ihmisvilinä.


Seine ja Eiffel. Ylitimme jokea Pont de Grenellen siltaa pitkin. Edessä näkyvä silta on nimeltään Pont de Bir-Hakeim ja sijaitsee siis samannimisen metroaseman vieressä.


Louvren portaikot oli korkeita ja jylhiä.


Lisää Louvren portaikkoa.


Päivitin myös hieman portfoliotani. Siivoisin sieltä vanhempia kuvia pois sekä lisäsin pari uutta ruutua. Tein myös pari kuvaa täysin uusiksi, koska aiempi kuvankäsittely tökkäsi silmään aika pahasti. Sivuille on tulossa myös erillinen asiakassivu, josta asiakkaat voi käydä katsomassa omien kuvaustensa tuloksia salasanan avulla. Tämä siis on vielä työn alla, mutta ilmestynee sinne lähiaikoina. Etusivulla näkyy jo nyt Asiakassivut-linkki, mutta siitä ei vielä kannata välittää.

Ei kommentteja: