tiistai 12. tammikuuta 2010

Päivityksiä

Sivut

Pistin blogin ulkoasun uuteen uskoon, koska jostain syystä vanha layout alkoi kummallisesti lagaamaan eikä tausta latautunut ollenkaan(?). Uusi tummempi leiska tuntuu kuitenkin toimivan mukavasti ja tällä mennään sitten jatkossa. Poistin samalla muutaman turhaksi osoittautuneen widgetin tuosta oikean puoleisesta palkista. Pientä viilausta voi vielä tulla.

Macbook

Macbook on toiminut elvytyksen jälkeen mukavasti ja ajattelin nyt tehdä siihen päivityksen käyttiksen osalta. 10.5 Leopardin päivitys 10.6 Snow Leopardiin kustantaa 29 Euroa ja levyjä saa ostettua kaikilta Apple jälleenmyyjiltä. Täällä Lappeenrannassa niitä saa mm. Laatusähköstä tai uudesta Omppuputiikista Core Lifestylestä. Lumileopardi asentuikin helposti ja nyt on sekä Mac Minissä että Macbookissa sama käyttis. Seuraavaksi Macbookiin voisi ostaa lisää muistia. Mac Minin muistitkin tekisi mieli upata sinne 4Gb saakka, mutta tuon Omenapalikan aukominen on ilmeisesti tehty käyttäjälle hieman vaikeaksi.



Treenit

Treenipuolella olen taas pitkästä aikaa alkanut elvyttää potkunyrkkeilyn treenausta. Varjonyrkkeily, naruhypyt, perustekniikat, venyttely ja säkin hakkaus on tullut taas tutuksi, mutta kovaa sparria en ole vielä käynyt ottamassa. Kunhan tästä alkaa taas paikat vetristyä niin täytyy taas hypätä kehän puolelle.



Ostin myös pitkästä aikaa sukset! Siis hiihto sellaiset. Viimeksi on tullut suksikaupoilla käytyä rapiat 15 vuotta sitten :) Eräs kaunis talviaamu tuli vaan mieleen, että hittolainen...olisipa kiva käydä hiihtolenkillä. Siitä se sitten lähti. Tosin en tohtinut sijoittaa paljoa tähän innostukseen, vaan hommasin suosiolla käytetyt Atomicit. Eiköhän ne kuitenkin aja asiansa minun treenitarpeissa. Näin talvisin se ykköslaji on kuitenkin lautailu.

Valokuvaus

Kerrankin ajattelin tehdä päivityksen valokuvauskamoihin myymällä jotain, en ostamalla. Tosin ainahan sitä ostettavaakin olisi, mutta niistä sitten juttua myöhemmin. Eli myynnissä olisi seuraavanlaista tavaraa.

Salama, Vivitar 2800
Salama, Starblitz 3100BT
Jalusta, Tourelle (made in German), kuulapää, Säädettävä tripod (28-117.5cm)
Videokamera (vhs-c) Panasonic G1

Tuotteet löytyy huuto.netistä myyjän tunnuksella Ruler81. Ei muuta kuin huutamaan!

Muita juttuja

Ajattelin myös aloitella erään harrastuksen, joka on muksusta asti kiehtonut. Nimittäin kitaransoiton! Sain kaverilta soittokamat joilla pääsin loistavasti jo alkuun. Kiitokset vaan Matille Peaveyn rokkikepistä ja Marshallin vahvarista! Olen joskus lukiossa soitellut bassoa musatunneilla, mutta muuten basson/kitaran "soitto" on jäänyt vain satunnaiseen neppailuun kavereiden vermeillä. Hitaasti, mutta varmasti soittotaidot on karttuneet "riffi sieltä, riffi täältä"-meiningillä. En tästä meinannut mitään vakavaa harrastusta tehdäkään, vaan sellaista mukavaa tekemistä tylsiin päiviin.






2 kommenttia:

vv kirjoitti...

http://www.flickr.com/groups/valaisumiitti_lpr/discuss/72157622509152195/

Näillänäkymin pukkais uutta miittiä ens viikolle

haha, sattupas sopivast ku ite just yhtenä tylsänä iltana katoin et missä hinnoissa kitarakamat kulkee huuto.netissä ku samallalailla on kaivellu et kiinnostas koittaa et miten tommonen taipuu tämmösillä nakkisormilla :) Joskus pienenä soitin pianoa(!) mut siitä ei kyl juuri jääny jälkipolville kerrottavaa...

Oskari- kirjoitti...

Tulen kyllä miittiin jos suunniteltu pohjoisen reissu menee mönkään. Ensi viikko olisi tarkoitus viettää Levillä laskuhommissa ja tehdä kuvausjuttuja siinä sivussa.

Kitaran soitto on kyllä hauskaa, kun alkaa vähän edes päästä kärryille :) Suosittelen ehdottomasti hommaamaan soittopelin, jos polttelee vähänkään!