maanantai 19. huhtikuuta 2010

Zumba!

Sunnuntaina 11.4.2010 järjestettiin Varkauden liikuntatalolla Zumba-tapahtuma, jonne lipun ostaneita jumppaajia oli kertynyt mukavasti vajaat 300 henkeä. Porukkaa oli laidasta laitaan ja riippumatta kunnosta/iästä/rytmitajusta/muusta kaikki näyttivät nautiskelevan Zumbailusta Lady Linen tyttöjen tanssittamana. Tapahtuman oli kaikin puolin hyvin onnistunut ja sellainen varmasti järjestetään myös ensi vuonna.

Itse touhusin koko päivän kameran takana enkä käynyt väläyttelemässä ”tanssitaitojani”. Omat Zumbailut tehtiinkin sitten seuraavalla viikolla Levin afterskissä ;) Rakensin liikuntatalon alakertaan studionurkkauksen, jossa kuvasin liukuhihnalta muutaman firman henkilöstön. Kaiken kaikkiaan tapahtumasta tuli noin 450 kuvan setti, jossa olikin taas mukavasti hommaa.

Pari kuvaa itse tapahtumasta:



Henkilökunnan kuvat napsin vihreällä taustakankaalla. Valosetuppi oli: Päävalo/420EZ valkean varjon läpi etuyläviistosta + sivuvalo/420EZ heijastettuna hopeisesta varjosta. Otin "studiosta" yhden making of-fotonkin, mutta nyt olen näemmä sen johonkin hukannut. Täytyy lisätä myöhemmin jos sen löydän.

Ei kommentteja: