maanantai 12. heinäkuuta 2010

Golffaajan viimeiset poikamiespäivät

Viikonlopuksi karautimme Tampereen suuntaan, jossa pahaa aavistamaton ystävämme tulisi viettämään polttareitaan :) Sulho yllätettiin kotoaan perheensä parista ja ennenkuin hän ehti kissaa sanoa olimme jo matkalla kohti tuntematonta määränpäätä. Ensimmäinen pysähdys oli Pirkkalan lentokenttä, johon lentäjäkaverimme oli järjestänyt 152 Cessnan pilotteineen. Luvassa oli siis lentelyä pienine kieputteluineen. Vaikka polttarisankari ei ollut moisen laitteen kyydissä ennen ollutkaan, niin selvisi hän silti lentomatkasta suvereenisti.



Päivä jatkui värikuulasodalla, jossa osumilta ei säästynyt yksikään taistelija. Sota-arpia lähdimme sitten vertailemaan Tampereen ytimessä sijaitseviin saunatiloihin. Ennen varsinaista saunomista oli polttaripojun tehtävä muodonmuutos normaalista perheenisästä hieman homoeroottis-/ranskalais-/turistigolffaajaksi :)



Ilta jatkui tovin MM-futiksen, saunan ja pokeriturnauksen parissa. Kun Espanjalle oli taputeltu maailmanmestaruus ja pelimerkit pelattu alkoi temmellys Mansen ytimessä. Tuleva aviomies väläytteli mm. laulutaitojaan karaokelavalla sekä kävi rohkeasti hakemassa puhelinnumeron käsivarteen homobaari Mixeistä :)

Nyt on varmasti juhlittu viimeistä iltaa naimattomana miehenä tarpeeksi huolellisesti, joten kelpaa kaverin astella tulevan rouvansa kanssa alttarille.

Loistava reissu!

Ei kommentteja: