keskiviikko 28. heinäkuuta 2010

Polttarimeininkiä

Ensi kuussa on kaveriporukassa jälleen häät tiedossa, mutta ennen sitä on sulhaselle pidettävä viimeiset poikamiesriennot :)

Aamu alkoi tokkuraisen sulhon herätykseltä kesämökiltään Savon ytimestä. Mieheen saatiinkin (suht) nopeasti eloa, kun aloitettiin varustautumaan päivää varten. Iki-ihana ruskea sairaalapuku aamutakkeineen toimi sankarin asuna, kun kolonna starttasi kohti maaseutua.



Ensimmäisessä määränpäässä luvassa oli hevosmaisia juttuja. Homma aloitettiin kevyellä jumpalla, jonka jälkeen sankari teki mm. Islannin hevosen sukimisen, kavioien putsauksen sekä satuloinnin. "Iso heppa" pääsi kuitenkin ohjaajansa käyttöön, kun polttarisankarille haettiin aasi nimeltään Elvis :) Kun Matti ja Elvis ratsastivat villeinä ja vapaina pitkin maita ja mantuja, niin me muut keräsimme voimia lihapasteijoiden ja kahvikupposen ääressä. Toki hevosmiehellekin oli särvintä tarjolla ratsastuksen päätteeksi :)



Kiitimme tallin henkilökuntaa + Elvistä ja suuntasimme sitten kohti Väinölänniemen piknikkiä. Tarjolla oli maukkaita pizzoja, jotka nälkäiset juhlijat hutaisivat kitusiinsa pika vauhtia. Sankari muuntautui tässä vaiheessa sairaalasta karanneesta potilaasta Boratiksi :D Jätetään nyt kuitenkin kuvat "Man bikinistä" laittamatta, mutta jokainen leffan nähnyt varmasti tietää miten roisista asusteesta on kyse :)



Ettei koko päivä rantsussa menisi löysäilyksi, niin laitoimme päivänsankarin haasteen eteen. Horisontissa näkyvä hyppytorni kaipasi valloittajaa ja sinnepä laitoimme "Borattimme" kiipeämään. Pitkän suostuttelun jälkeen Borat leiskautti alas 7,5 metristä lähes mäkihyppyasentoa muistuttavassa etukenossa. Alastulo oli kuitenkin tyylipuhdas.



Vänäriltä kolonna jatkoi matkaansa pohjoisen suuntaan. Haasteita oli taas edessä, kun saavuimme Willipuistoon (http://www.willi.fi/index.php/willipuisto). Koko porukka pääsi temppuilemaan yläköysiradalla, kisaamaan kaljakorien kasauksessa, keinumaan kiikussa pääalaspäin sekä muuta virkistävää!











Temppuilut temppuiltuamme oli taas aika jatkaa eteenpäin. Tahkovuoren ympäristö muodostui jälleen illanviettopaikaksi. Tässä vaiheessa oli taas hyvä hetki tehdä pieni muuntautuminen polttaripojun ulkonäköön :)



Ennen illanviettoa on myös hyvä tankata muutakin kuin humppalientä. Bestman oli pistänyt köökissä parastaan ja täytyy kyllä antaa kokille täydet pisteet!


Aurajuustoperunoita kera porsaan sisäfileen...Mmmmm...

Ruokalevon ja saunomisen jälkeen meno jatkui mm. geokätköjen etsinnällä.


Kappas, kätköstä löytyikin menovettä!

Kätkön aarteita siirryttiinkin tuhoamaan sitten mökille :) Ilta jatkui Nilsiän keskustassa karaoken, tanssin ja yleisen juhlinnan merkeissä aina pikkutunneille saakka. Kiitokset kaikille osallistujille ja tsemppiä sulhaselle vielä kovempaan koitokseen sitten ensi kuussa ;)

Ei kommentteja: