sunnuntai 5. joulukuuta 2010

Pikkujoulut

Vietettiin firman porukalla taas perinteisiä pikkujouluja kuluneena viikonloppuna. Tällä kertaa paikaksi oli valittu Lappeenrannan satamassa talvehtiva Kristiina Brahe, jossa on erinomaiset puitteet tälläisiin illanviettoihin.

Jos laivan historiikki kiinnostaa jotain lukijaa, niin TÄÄLTÄ löytyy tietoa lisää.



"Risteilylle" startattiin perjantaina noin kuuden maissa. Yhden miehen tanssiorkesteri aloitti pian soittamaan ikivihreitä iskelmiä ja tanssilattia olikin nopeasti täynnä porukkaa. Paha homma tuo, että ruokailu oli vasta toisessa kattauksessa kello 20.30, niin joutui glögiä nauttimaan nälkäänsä :)

Sapuskat oli kyllä erittäin maistuvat ja tarjolla oli kaikkea porsaanpaistista lukuisiin kaloihin, salatteihin ja pateisiin. Ähky oli siis väistämätön. Valomerkin tullessa siirryttiin Birran kautta "torikellariin", jossa meno jatkui aina pikkutunneille saakka.

Nämä taisikin olla viimeiset pikkujoulut allekirjoittaneen osalta Lappeenrannan toimiston porukalla. Ensi vuoden alusta meidän perheestä tuleekin sitten Kuopiolaisia.
Isot kiitokset Swecon Lappeenrannan toimiston poppoolle kuluneista vuosista!

Nähdäänhän me toki jatkossakin sitten aina vuoden tärkeimmässä urheilutapahtumassa eli firman kaukalopallomittelöissä, sekä varmasti vielä työn merkeissäkin.

3 kommenttia:

vv kirjoitti...

ihmettelinki ku toi paatti pörpötteli päällä tuos joku päivä :)

Anssi Saviluoto kirjoitti...

Todella outoa. Mekin oltiin Kristiina Brahella firman pikkujouluissa mahdollisesti samaan aikaan (4.12?). Mekin mentiin jatkoille Birraan ja meidänkin firman toiminnan nielaisee eksote ja työnantaja, sekä henkilökunta vaihtuu. Outoa, ettei törmätty.

Oskari- kirjoitti...

Meillä oli päivää aiemmin kuin teillä eli pe 3.12. Aika samalla kaavalla on teilläkin mennyt pikkujoulun vietto :)