keskiviikko 19. lokakuuta 2011

Lomalla (osa 2)

Ensimmäinen kolmen viikon siivu oli siis virallisesti kesä-/vuosilomaa.Toinen samanlainen pätkä vietettiin sitten isyyslomaa. Vielä kun kyseessä oli esikoisen syntymä, niin kaikki on uutta ja ihmeellistä koko perheelle. Pienen miehen touhuja on tullut seurattua tarkkaan ja varmasti hänkin on alkanut ihmetellä mikä tuo välähtävä kapine iskän kädessä on :) Tuo kasvuvauhti on kyllä jotain aivan käsittämätöntä. Kolmeen viikkoon kaveri on bulkannut siihen tahtiin, että hän painaa jo nyt saman verran kuin Isänsä puolitoista kuisena :D Hyvähän se on kun ruoka maittaa.


Tuttipullokeittoa


Nannelia

Lomien lopettajaisiksi pidettiin vanhalla ystäväköörillä varpajaiset ja käytiin tsekkaamassa mitä Varkauden yöelämällä on tarjottavana nykyään. Eihän siellä mitään maata mullistavaa ollut tarjolla, mutta tuttuja naamoja on aina tosi mukava nähdä. Illasta teki eritoten nostalgisen se, että vietettiin varpajaisia mun kotipaikalla Varkaudessa. Samassa paikassa on juhlittu nuorempana kaikenlaista juhannuksesta yo-juhliin, josta muistona paljon videomatskua. Tottahan nuo videot (tai ainakin osa niistä) piti katsella läpi illan mittaa, kun paikalle oli kokoontunut iso osa videoilla seikkailleista kavereista! Kiitokset vielä kaikille osanottajille ja anteeksi häiriöistä sivullisille :)


Tälläiset olisi olleet ihan tarpeen varpajaisporukallekin :)

Lomalla tuli myös tehtyä pari pienempää kuvauskeikkaa. Kävin parina päivänä kuvaamassa asiakasyrityksen uutta henkilökuntaa. Perus studiopotrettia kahden valon setillä. Vaikka sitä onkin jo yrittäjänä saanut huomata tekevänsä töitä koko ajan vaivihkaa eteenpäin, niin koitin tosiaan vierottaa itseni pois koneen äärestä.

Vuosilomat olisi taas kuitenkin taputeltu tältä kesältä ja paluu arkeen on koittanut. Mikäs siinä kun ei turhia ressaa :) Eiköhän tässä jakseta talvilomaan asti painaa!


Aamuaurinko morjenstaa aamuvirkkua insinööriä käytävän päästä.

Ei kommentteja: